Chelsean keskikenttäpelaaja Cesc Fabregas myöntää, että hänen näkemyksensä Manchester Unitedin managerista Jose Mourinhosta muuttui täysin, kun he työskentelivät yhdessä Chelseassa.

Espanjalaistaituri Fabregas, 30, liittyi Chelseaan kesällä 2014 FC Barcelonasta. Mourinho oli saapunut lontoolaisseuraan jo vuotta aiemmin.

Fabregas sattui pelaamaan paikalliskilpailija Arsenalissa, kun Mourinho toimi managerina Chelseassa 2000-luvun puolivälissä. Myöhemmin kaksikko kilpaili keskenään, kun Fabregas pelasi Barcelonassa ja Mourinho valmensi heidän pahinta kilpailijaa Real Madridia.

Espanjan maajoukkuetähti kertoi Vanity Fairin haastattelussa, että Mourinho voitti nopeasti hänen luottamuksen ja arvostuksen puolelleen, kun he löivät hynttyyt yhteen Chelseassa.

– Jose Mourinho? Hän oli viholliseni, kun hän oli Madridissa ja Chelseassa. Me kilpailimme vastakkain ja halusimme voittaa toisemme. Sitten minusta tuli hänen pelaajansa Chelseassa ja olisin seurannut häntä kuolemaan asti, sanoi Fabregas Sky Sportsin mukaan.

– Opin häneltä paljon ja minulla on hänestä erittäin positiivisia muistoja, jotka tulen säilyttämään lopun ikääni.