Argentiinalaistähti Lionel Messi ei ole vielä allekirjoittanut uutta, neljän vuoden, jatkosopimusta, ja nyt hänen seuransa FC Barcelona kaavailee ykkösnimelleen jo ”elinikäistä sopimusta”.

Messin, 30, kerrottiin hyväksyneen uuden sopimuksensa jo heinäkuussa, mutta hän ei ole vielä allekirjoittanut sitä seuran presidentin Josep Maria Bartomeun kanssa.

Bartomeu ja Barcelonan muu seurajohto ovat joutuneet rauhoittelemaan kannattajia, jotka ovat huolissaan siitä, että Messin nykyinen kontrahti päättyy kuluvan kauden jälkeen. Messin isä ja edustaja ovat jo allekirjottaneet jatkodiilin, mutta supertähti itse ei ole vielä raapustanut nimeään paperiin, vaikka aiheesta erilaisia tietoja ja huhuja onkin liikkunut.

Barcelonan toimitusjohtajan Oscar Graun mukaan Messille on kuitenkin tarkoitus tarjota hieman pidempikin pahvi.

– Messi allekirjoitti neljän vuoden diilin kesäkuussa, mutta seura tulee tarjoamaan hänelle elinikäistä sopimusta, sanoi Grau lauantaina ESPN:n mukaan.

– Ideana on, että Leo, joka on ollut täällä pienestä asti, pysyisi täällä ikuisesti, koska hän on ikoni. Haluamme, että hän on osa tätä seuraa vielä peliuransa jälkeenkin.

Messi liittyi Barcelonaan 13-vuotiaana ja teki debyyttinsä edustusjoukkueessa 17-vuotiaana. Sittemmin hänestä on tullut seuran kaikkien aikojen maalintekijä 522 osumalla. Otteluita hänellä on kasassa 596 ja pokaaleja 30 kappaletta.