Real Madridin tähtipelaaja Gareth Bale joutuu jäämään sivuun Walesin MM-karsintaotteluista Georgiaa sekä Irlantia vastaan.

Bale liittyi normaalisti Walesin maajoukkueen mukaan viime sunnuntaina. Keskustelu Real Madridin kanssa päättyi lopulta siihen, että Bale lähetettiin tarkempiin tutkimuksiin, joista selvisi, ettei mies ole vielä pelikunnossa. Real Madrid ei ole vielä tiedottanut asiasta, joten vamman vakavuudesta ei ole tarkempaa tietoa. Luultavasti kyseessä on vain varotoimenpide.

Bale kärsi viime kaudella pahasti loukkaantumisista, mutta alkukaudella mies on pääosin pysynyt kunnossa. Edellisen ottelun Espanyolia vastaan Bale joutui kuitenkin jättämään pienen vamman takia väliin.

Bale linkutti viime viikon Mestarien liigan ottelussa Borussia Dortmundia vastaan vaihtopenkin puolelle. Silloin Balella epäiltiin pohjekramppia, mutta myöhemmin epäilyksi kohdistui takareisi. Lopulta vamma ei kuitenkaan vaikuttanut vakavalta ja Bale lähti maajoukkueen mukaan.

Real Madrid pelaa seuraavan kerran vasta vajaan kahden viikon päästä lauantaina 14.10., joten Bale ehtii kuntouttaa vammaansa kaikessa rauhassa. Bale on ollut hyvässä iskussa alkukaudella, maaliverkko on heilunut kolmesti kaikissa kilpailuissa.

Balen tilalle Walesin maajoukkueeseen nousee Barnsleyn hyökkään Tom Bradshaw. Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

FA WALES

@FAWales
SQUAD UPDATE: @GarethBale11 is ruled out of forthcoming #WCQ and will be replaced by @tombradshaw92. #GEOWAL #WALIRL