Wales putosi ulos MM-kisoista päätöskierroksella, kun se hävisi Irlannille kotikentällään maalein 0-1. Gareth Bale joutui katsomaan ottelua katsomon puolelta loukkaantumisen takia.

Voitolla Wales olisi edennyt jatkokarsintaan, mutta nyt Irlanti nappasi tuon paikan. Balen maajoukkuepelit jäivät pohjevamman takia haaveeksi. Real Madrid kielsi Balen pelit, vaikka aluksi tähtilaituri oli normaalisti maajoukkueen mukana. Realin tekemät tutkimukset kuitenkin osoittivat, ettei Bale ollut vielä pelikunnossa.

Bale kävi ennen Irlanti-ottelua pukukopissa kannustamassa pelaajia. Ottelun jälkeen Bale oli kadonnut stadionilta vähin äänin antamatta haastatteluja medialle.

– Joukkue ei halunnut Balen olevan liian masentunut. He eivät syytä häntä, Wales Online kirjoitti ottelun jälkeen.

Hiljattain tuli myös julki ehdokkaat Kultaisen pallon voittajaksi, lue lisää täältä. Balen nimeä ei tuolta listalta löytynyt. Viime kausi meni Real Madridin laiturilta loukkaantumisen takia pipariksi, vaikka mies loppukaudesta olikin voittamassa La Ligan mestaruutta ja Mestarien liigaa.

Lisäksi Balen ympärillä puhkesi myös siirtohuhuja, joiden mukaan Real Madrid olisi valmis myymään hänet ensi kesänä, jos siirtosumma tyyydyttää, lue siirtohuhusta lisää täältä.

Tällä hetkellä Balen ura vaikuttaisi olevan pienoisessa kurimuksessa, mutta toisaalta se voi kääntyä myös parhain päin. Päävalmentaja Zinedine Zidane on luottanut Baleen alkukaudella ja walesilaismies on vastannut huutoon. Mikäli loukkaantumiset eivät sotke Balen kautta, saattaa Walesin putoaminen MM-kisoista myös vapauttaa miehen uuteen lentoon.