Paljon hehkutusta osakseen saanut Hoffenheimin nuori päävalmentaja Julian Nagelsmann heitti lauantain ottelussa Borussia Mönchengladbachia vastaan pullolla kannattajaa. Nagelsmann oli tapahtuneesta todella pahoillaan.

Vasta 30-vuotias päävalmentaja menetti malttinsa ja heitti turhautuneena seuran kannattajaa pullolla. Nagelsmann puolustautui sanomalla, että kyseessä oli puhdas vahinko. Nagelsmann yritti heittää pullon seinään, mutta se suuntautui lopulta kohti Hoffenheimin kannattajaa.

– Se oli typerä temppu minulta. Halusin heittää sen seinään, mutta pullonkaula jäi jumiin takkiini. Näin ei tule enää ikinä tapahtumaan, Naigelsmann sanoi saksalaiselle Bild-lehdelle.

Hoffenheim hävisi kotonaan Mönchengladbachille maalein 1-3.

– Halusin oikeasti heittää pullon valmentajan alueelta seinään. Luojan kiitos se ei osunut suoraan kannattajaan, mutta olen pahoillani. Tarkoitukseni ei ollut heittää pulloa katsomoon, mies jatkoi.

Hoffenheimilla on menossa vaikeampi kausi, sillä se on pelannut viimeiset neljä ottelua Bundesliigassa ilman voittoa. Sarjasijoitus on tällä hetkellä seitsemäs.