Portugalilaismanageri Jose Mourinho vastasi Mestarien liigan lehdistötilaisuudessa väitteisiin, joiden mukaan hän olisi lähdössä Manchester Unitedista.

Joidenkin lähteiden mukaan Mourinho on vaatimassa isoa palkankorotusta, mikäli hän meinaa jatkaa kolmen vuoden sopimustaan Unitedin kanssa ja joidenkin lähteiden mukaan hän on lähdössä Manchesterista tyystin.

Mourinho kertoi taannoin haastattelussa, ettei aio lopettaa uraansa ManU:ssa ja kehui Paris Saint-Germainia, mikä käynnisti spekulointeja. Portugalilaisvalmentajan mukaan kaikki vain ylireagoivat hänen kommentteihinsa.

– Luulen, että teillä englantilaismedialla on jo vastaus tähän. Yhtenä päivänä sanotaan, että olen kirjoittamassa viiden vuoden ja miljardin punnan sopimusta ja seuraavana päivänä sanotaan, että olen lähdössä PSG:hen. Luulen, että se on se vastaus, sanoi Mourinho ManU:n verkkosivujen mukaan.

– Vastaus on, että mitään ei ole tapahtumassa. En ole kirjoittamassa uutta viiden vuoden sopimusta enkä ole lähdössä PSG:hen. Olen Manchester Unitedissa ja minulla on sopimus. Siinä se.

– Ainoa asia, jonka sanoin (haastattelussa) ja mitä ei ymmärretty oli väärin oli se, että en aio päättää uraani Manchester Unitedissa.

Mourinhon mukaan nykyään ei yksinkertaisesti ole mahdollista pysyä saman seuran managerina pitkiä aikoja, vaikka haluaisi. Hän mainitsi Arsenalia vuodesta 1996 valmentaneen Arsene Wengerin viimeiseksi lajissaan.

– Minusta on mahdotonta viipyä niin pitkään. Jos nyt tällä hetkellä haluaisin lopettaa urani 2-5 vuodessa, niin voisin sanoa ”kyllä, haluan päättää urani Manchester Unitedissa.”

– Mutta minä uskon, että tulen olemaan manageri vielä vähintään 15 vuotta, ja minusta on mahdotonta pysyä 17 vuotta samassa seurassa. Minusta se on mahdoton tehtävä. Wenger on viimeinen. Se oli vastaukseni.