Valioliigan herkkupala lauantaina Manchester Unitedin ja Liverpoolin välillä päättyi maalittomaan tasapeliin. Kotijoukkueen manageri Jürgen Klopp oli turhautunut ottelun jälkeen Unitedin puolustavaan pelitapaan.

Liverpool painosti ja hyökkäsi aktiivisesti läpi ottelun. United-manageri Jose Mourinho oli selvästi lähtenyt kyttäilemään Anfieldille ja ManU tyytyi puolustamaan tiiviinä. Kloppin mukaan United ei yrittänyt edes voittaa.

– Mielestäni Man United tuli tänne hakemaan pisteen ja sai sen. Me halusimme kolme pistettä, emmekä saaneet niitä.

– Olen varma, että jos pelaisimme tuolla tavalla (kuin United), se ei kävisi päinsä Liverpoolissa. Totta kai Man Unitedille se on okei, Klopp sanaili Sky Sportsille ottelun jälkeen.

Mourinhon bussi parkkeerasi tuttuun tapaan tiukassa ottelussa omalle kenttäpuoliskolleen. Se tuotti Unitedille kelvollisen tuloksen vierasottelusta.

– Se on aika vaikeaa, kun huippuluokan joukkueella, kuten Unitedilla, on tuollainen puolustava lähestyminen. Et tule saamaan 20 tekopaikkaa. Mutta me saimme tarpeeksi, loistava tilanne ensimmäisellä jaksolla ja Philippen (Coutinhon) rankkari. Olimme epäonnekkaita, Klopp sanoi.

Klopp viittasi huipputilanteella Joel Matipin ohjaukseen maalin edustalta, jonka David De Gea torjui upeasti jalallaan. Coutinhon rankkarilla Klopp tarkoitti tilannetta, jossa Ander Herrera tuli hieman holtittomasti tavoittelemaan palloa ja Coutinho meni maihin. Tilanteesta ei vihelletty rankkaria.

Kloppilta kysyttiin vielä erikseen, turhautuiko hän Mourinhon pelitapaan, johon mies vastasi:

– Ei ole oikein turhautua heidän tavasta pelata. Olen varma, ettei hän voisi tehdä tuolla tavalla Liverpoolissa. Niin se vain on. Se, onko se okei tehdä niin Manchesterissa, ei ole minun tehtäväni tuomita, Klopp totesi.