Juventus pelasi sunnuntai-iltana 2-2-tasapelin Atalantan vieraana Serie A:ssa. Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri ei noussut videotuomaroinnin suurimmaksi ystäväksi.

Juve karkasi ottelussa jo kahden maalin johtoon Federico Bernardeschin ja Gonzalo Higuainin maaleilla. Atalanta nousi kuitenkin tasoihin. Ensimmäisellä puoliskolla Mattia Caldara kavensi ja reilun tunnin kohdalla Bryan Cristante tasoitti ottelun.

Juvella oli vielä mahdollisuus napata voitto ottelun lopussa, kun Paulo Dybala epäonnistui rangaistuspotkussa 84. minuutilla. Tuomio vihellettiin videotuomaroinnin jälkeen. Pallo osui Atalanta-pelaaja Andrea Petagnan käteen.

Lisäksi Juventukselta vietiin yks maali, kun Mario Mandzukic sai pallon maaliin, mutta erotuomari katsoi, että ennen maalia oli tapahtunut rike. Stephan Lichtsteinerin kyynärpää oli osunut Alejandro Gomezia kasvoihin, josta Lichsteinerille tuomittiin keltainen kortti.

– En halua puhua siitä. Jos emme halua jalkapallon olevan urheilulaji enää, niin sitten meidän tulisi käyttää videotuomarointia jokaiseen pikku asiaan. Mielestäni videotuomarointia pitäisi käyttää ratkaisevissa tilanteissa. Meidän pitää olla varovaisia tämän kanssa, koska jos emme ole, ottelut kestävät kolmesta neljään tuntia, eikä se oli hyvä. Se ei ole jalkapalloa, Allegri sanoi tasapeliin päättyneen ottelun jälkeen.

Lähde: Goal