Lumi yllätti autoilijat, mutta myös jalkapallon pääsarjan. Useille kentillä on tehty kova työ, jotta nurmet ovat saatu tarvittavaan pelikuntoon.

Suurimmat vaikeudet ovat olleet Kemissä sekä Jyväskylässä. PS Kemin kotikenttä Sauvosaari sai peliluvan, vaikka kentän alla ei ole lämpöputkia. Talkoovoimin kenttä on kuitenkin saatu pelikuntoon, vaikka mistään ihanteellisista olosuhteista ei voida puhua, lue lisää tästä.

Jyväskylässä Harjun kentällä on lämpöputkien avulla saatu olosuhteet siedettäväksi. JJK:n toimitusjohtaja Janne Mönkkönen kommentoi alkeellisia olosuhteita aiemmin, lue uutinen tästä.

Myös Lahdessa on tehty kova työ, jotta kenttä on saatu kolattua. FC Lahti kohtaa sarjapaikasta taistelevan HIFK:n. Katso kaikki päätöskierroksen mahdolliset skenaariot tästä linkistä.

Katso alta kuva Lahden hiihtostadionilta, jossa kenttä on saatu varsin hyvään kuntoon päätöskierrokselle. Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

FC Lahti

@FCLahti1996
Kenttä on sula ja lämmöt päällä! Pelin jälkeen VIP avoinna yleisölle, jossa Kuhnurit tavattavissa, tilaisuuden juontaa Petri Pasanen.

Jyväskylässä kiiteltiin talkoovoimia lumien luomisesta. Katso alta kuva, jos et näe, voit katsoa täältä.

JJK Jyväskylä

@JJK1923
Kenttä kolattu - SUUREN SUURI KIITOS kaikille talkoolaisille! Alle 2h ja sitten mennään!

Myös Kemissä nurmi saatiin vihertämään. Katso alta video, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Tunti ottelun alkuun! KuPS on saapunut perille Sauvosaaren urheilupuistoon. #KuPS #veikkausliiga