Manchester Cityn on uutisoitu olevan Real Madridin tähtipelaaja Iscon perässä. Paikallislehti Manchester Evening Newsin mukaan Cityssä ollaan luottavaisia, että siirto voisi toteutua lähitulevaisuudessa.

Isco on ollut Madridin parhaimmistoa alkukaudesta, vaikka joukkueen kausi onkin ollut pettymys. Isco on tehnyt kolme maalia La Ligassa ja hän on yhdessä Marco Asension kanssa Realin paras maalintekijä.

Lähteen mukaan Cityssä uskotaan, että Isco olisi ostettavissa, vaikka hän hiljattain teki uuden vuoteen 2022 ulottuvan jatkosopimuksen.

Isco siirtyi Real Madridiin vuonna 2013 Malagasta ja hän nousi viime kaudella joukkueen avainpelaajiin, kun hän teki liigassa kymmenen maalia ja antoi yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä.

Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana viihtyvä Isco teki viime sunnuntaina Girona-tappiossa Madridin ainokaisen. Real Madrid kohtaa keskiviikkona Mestarien liigassa Tottenhamin vieraskentällä, mutta Iscon pelaaminen on epävarmaa pienen vamman takia. Hän ei ollut joukkueen mukana maanantain harjoituksissa.