Chelsean pelaajat ovat tyytymättömiä joukkueen managerin Antonio Conten tiheään harjoitustahtiin, kertoo The Times.

Lehden mukaan pelaajat pelkäävät suuren harjoitusmäärän hankaloittavan Chelsean mahdollisuuksia mestaruustaistossa ja lisäävän loukkaantumisia.

Viikonlopun sarjakierrokselle lähdettäessä Chelsea on jo yhdeksän pisteen päässä liigakärki Manchester Citystä.

Timesin mukaan Conte on pitänyt kiinni samasta harjoittelutahdista kuin viime kaudellakin, jolloin Chelsea voitti Valioliigan mestaruuden mutta ei pelannut europelejä ollenkaan. Italialaisvalmentajan treeniohjelman keskiössä ovat fyysisesti vaativat harjoitukset ja lukuisat taktiikkapalaverit. Vapaapäiviä ei juurikaan ole.

Tällä viikolla Conte ei ole toistaiseksi antanut pelaajille juurikaan aikaa palautua. Lauantaina lontoolaisjoukkue hävisi Crystal Palacelle, minkä jälkeen se treenasi kolme kertaa ennen keskiviikon Mestarien liigan ottelua AS Romaa vastaan. Chelsea oli harjoituskentällä myös torstaina ja tänään perjantaina. Lauantaina Conten ryhmä kohtaa Watfordin Valioliigassa.

Contella on ollut tapana vetää pitkä jakso harjoituksia, minkä jälkeen hän antaa pelaajilleen pitkän tauon. Tällä kaudella vastaava järjestely on hankalampi toteuttaa kuin viime sesongilla, sillä Chelsea on Englannin pääsarjan lisäksi mukana liigacupissa, FA Cupissa ja Mestarien liigassa.

Tällä hetkellä Chelsea pelaa kahden viikon sisään kuusi ottelua.