Tänään sunnuntaina pelataan yksi italialaisen jalkapallon suurimmista otteluista eli Derby della Madonnina, Milanon paikallisottelu Internazionale Milanon ja AC Milanin välillä.

Molemmat joukkueet pelaavat kotiottelunsa samalla stadionilla, Stadio Giuseppe Meazzalla eli San Sirolla. Tänään on Interin vuoro isännöidä paikallisvastustajaansa Serie A:n kahdeksannen kierroksen ottelussa.

Internazionale tiedotti sosiaalisessa mediassa, että illan kamppailu on loppuunmyyty. Paikalle odotetaan siis 80 018 silmäparia. Lipputuloja on tiedossa noin 4,8 miljoonaa euroa, joka on uusi ennätys italialaisjalkapallossa.

Inter

@Inter_en
🎫| #InterMilan is sold out! Gate receipts of over 4.8 million Euros are a record for Italian football.

#DerbyMilano #FCIM #ForzaInter

Kotijoukkue Inter lähtee otteluun taulukon toiselta sijalta. Se on voittanut tähän mennessä kuusi sarjapeliä ja pelannut yhden tasan. Joukkueella on kasassa 19 pistettä. Liigan piikkipaikalla majaileva Napoli on voittanut kaikki kahdeksan otteluaan ja kerännyt siten 24 pistettä.

AC Milanin sijoitus peliin lähdettäessä on seitsemäs. Se on voittanut neljä ottelua ja hävinnyt kolme. Punamustien saldo on toistaiseksi 12 pistettä.

Milanon derby alkaa kello 21:45 Suomen aikaa.