Veikkausliigassa pelataan päätöskierrosta ja panokset ovat suuret. HIFK ja PS Kemi taistelevat suorasta säilymisestä, kun taas kärkitaistossa pelataan mitaleista ja euro-paikoista.

PS Kemi on sulamassa pahasti. KuPS johti Kemissä ottelua tauolle mentäessä jo 3-1. Voitolla KuPS käytännössä varmistaisi myös hopeamitalin, ellei Ilves loisi kaksinumeroisia murskalukemia IFK Mariehamnin vieraana. Maarianhaminassa tauolle mentiin Ilveksen 1-0-johdossa.

FC Lahti ja HIFK menivät tauolle tasatilanteessa 1-1. HIFK joutui ottamaan ykkösvahtinsa Carljohan Erikssonin vaihtoon loukkaantumisen takia. Erikssonin tilalle kentälle juoksi kovaan paikkaan 20-vuotias Tomi Mikkelsson, jolle ottelu on ensiesiintyminen Veikkausliigassa. Tasatulos ei vielä riitä HIFK:lle, vaikka PS Kemi häviäisikin. Vain voitto riittää IFK:lle suoraan säilymiseen. Sama tilanne on myös FC Lahdella euro-paikan suhteen.

Neljännestä euro-paikasta pelaavat FC Lahti ja IFK Mariehman. Taukotuloksilla IFK Mariehamn nappaisi neljännen paikan Eurooppa-liigan karsintoihin.

Taukotulokset:
FC Lahti – HIFK 1-1
HJK – RoPS 1-1
IFK Mariehamn – Ilves 0-1
JJK – VPS 0-0
PS Kemi – KuPS 1-3
SJK – FC Inter 3-0