Bröndbyn voittomaalin sunnuntaina FC Helsingøria vastaan tehnyt suomalaishyökkääjä Teemu Pukki ei osannut sanoa yhtä syytä maalittomuuteen. Pukille onnistuminen Bröndbyn paidassa oli ensimmäinen moneen kuukauteen.

Pukki iski hieman onnekkaasti 1-0-voittomaalin jo ottelun neljännellä minuutilla. Hany Mukhtar syötti boksin sisällä pallon takatolpalle, jossa Pukki päivysti ja pallo meni lopulta miehen reidestä maaliin. Pukki onnistui edellisen kerran Bröndbyn paidassa 23. heinäkuuta FC Nordsjællandia vastaan.

– Vaikea sanoa, miksi en ole tehnyt enempää maaleja. On ollut epäonnea, enkä ole myöskään ollut terävimmillään maalin edessä. Mutta olen kokoajan tiennyt, että saan asiat käännettyä.

– Se, etten ole tehnyt maalia, on kieltämättä kolkutellut takaraivossa. Mutta nyt meni sisään, eikä minun tarvitse enää miettiä sitä, Pukki sanoi tanskalaiselle BT-lehdelle.

Pukki on tällä kaudella tehnyt kolme osumaa 13 ottelussa. Viime kaudella peräti 20 osumaa Tanskan Superliigassa tehnyt Pukki oli myös siirtohuhujen kohteena kesällä. Hyökkääjää oltiin viemässä kreikkalaiseen Panathinaikosiin, mutta siirto kariutui lopulta. Pukin mukaan siirtohuhut eivät ole pyörineet mielessä, tai vaikuttaneet peliesityksiin.

– En ole oikeastaan ajatellut sitä (Panathinaikos-siirtoa). En tiedä, miksi en ole tehnyt maaleja. Minulla on ollut paikkoja, mutta en tiedä… Mielestäni en ole silti pelannut huonosti.

– Minun olisi ehdottomasti täytynyt tehdä enemmän maaleja, mutta onnistuin ainakin nyt ja olen siitä iloinen, vaikka pelaaminen ei ollut täydellistä. Onnistuminen antaa itseluottamusta ja pelejä on vielä paljon jäljellä, Pukki muistutti.