Lazio venyi upeaan vierasvoittoon lauantai-iltana Serie A:ssa, kun se kaatoi Juventuksen maalein 2-1.

Lazion sankari oli hurjassa vireessä oleva 27-vuotias italialaishyökkääjä Ciro Immobile, joka viimeisteli Lazion molemmat maalit. Immobile on tehnyt nyt kahdeksassa ottelussa peräti 11 maalia.

Douglas Costa vei Juventuksen avauspuoliskolla johtoon ja tauolle mentiin kotijoukkueen johtoasemassa.

Toisella puoliajalla alkoikin Immobile-show. Ensin mies iski Luis Alberton tarkasta läpisyötöstä Lazion tasoihin 47. minuutilla.

Muutama minuutti myöhemmin Immobile karkasi jälleen läpiajoon ja ohitti Juve-maalivahti Gianluigi Buffonin, joka joutui kaatamaan hyökkääjän. Pallo pilkulle ja Immobile asettui itse ampumaan rankkaria, eikä erehtynyt.

Paulo Dybalalla oli vielä mahdollisuus tuoda Juventus tasoihin lisäajan seitsemännellä minuutilla, kun pallo vietiin rankkarille. Thomas Strakosha venyi kuitenkin Lazion maalilla upeaan torjuntaan ja varmisti makoisan voiton.

Lazio nousi voiton myötä neljänneksi tasapisteisiin Juventuksen kanssa ja pisteellä ohi AS Roman, jolla on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna. Juventukselle tappio oli kauden ensimmäinen.