Veikkausliigan toisesta sijasta taistelevat Ilves ja Kuopion Palloseura ottivat sunnuntaina toisistaan mittaa Tampereen Tammelan stadionilla.

Kotijoukkue Ilves nappasi 1-0-voiton ja kolme pistettä Teemu Penninkankaan 92. minuutin osumalla. Penninkangas nousi kulmapotkutilanteessa omiin korkeuksiinsa ja jatkoi pallon päällään maalin alanurkkaan.

Tamperelaiset nousivat voiton myötä toisena olevan KuPS:n kanssa tasapisteisiin. Molemmilla on 31 kierroksen jälkeen kasassa 50 pistettä. KuPS on taulukossa pykälän ylempänä paremman maalieron turvin.

Yhden ottelun vähemmän pelannut FC Lahti on kerännyt 46 pistettä ja kohtaa huomenna vieraskentällä sarjan mestaruuden varmistaneen Helsingin Jalkapalloklubin.

Sunnuntaina pelattiin myös kaksi muuta Veikkausliigan ottelua.

PS Kemi ja Seinäjoen Jalkapallokerho järjestivät Sauvosaaressa kuuden maalin iloittelun (3-3). Vierasjoukkue SJK pääsi tauolle 1-0-johdossa Mehmet Hetemaj’n maalilla. Kemiläiset pääsivät toisella jaksolla Momodou Ceesayn, Sergei Mosnikovin ja Omar Jaman osumilla jo kahden maalin karkumatkalle, mutta SJK taisteli itsensä vielä tasoihin Erfan Zenelin ja Joel Meron maaleilla. Ottelu päättyi

Rovaniemen Palloseura voitti rankassa syöksykierteessä olevan Vaasan Palloseuran kotikentällään 3-0. Ottelun osumista vastasivat Eetu Muinonen (2) ja Lassi Lappalainen. (Lue pidempi juttu ottelusta täältä)