FC Interin hyökkääjä Timo Furuholm täytti kymmenen vuotta, kun Suomi pelasi Olympiastadionilla MM-karsinnoissa Unkarin kanssa 1-1-tasapelin vuonna 1997. Siitä tuli kuluneeksi eilen, keskiviikkona, tasan 20 vuotta.

Furuholm täytti keskiviikkona 30 vuotta ja mies kertoi Twitterissä surun valtaavasta päivästä, jolloin MM-kisapaikka mureni viime hetkillä tehtyyn omaan maaliin. Suomi olisi voitolla edennyt MM-jatkokarsintaan, mutta Unkarin tultua tasoihin unelma MM-kisoista mureni.

– Kyllä. On helpompaa täyttää tänään 30 kuin 10 vuonna 1997. Silloin päivä päättyi stadikalla itkuun ja lapsuus oli lopullisesti ohi, Furuholm kirjoitti Twitterissä.

Katso Furuholmin twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Timo Furuholm

@TimoFuruholm
Kyllä. On helpompaa täyttää tänään 30 kuin 10 vuonna 1997. Silloin päivä päättyi stadikalla itkuun ja lapsuus oli lopullisesti ohi.

Paavo Arhinmäki

@paavoarhinmaki
Tänään tulee kuluneeksi tasan 20 vuotta siitä kymmenestä sekunnista, johon tiivistyy koko suomalainen jalkapalloilu.
m.youtube.com/watch?v=aT-q65…

Suomi-Unkari-ottelua muisteltiin muutenkin Twitterissä ja toisaalta osa ei enää haluaisi ottelua muisteltavan lainkaan. Katso reagointeja alta:

Sami Kääriäinen (käre)

@samikaariainen
Eikö tota Suomi-Unkari 1997 pelattua ottelua vois unohtaa. Tuskimpa muualla muistelaan jotain tasuria 20 vuoden takaa. #huuhkajat

Simo Pöyhönen

@sipoyhon
Se 20-vuotishetki meni muuten noin viisi minuuttia sitten ohi. Huh. #Huuhkajat #jalkapallo