Turun Palloseura varmisti sarjanousun Veikkausliigaan viime lauantaina, kun se pelasi 1-1-tasapelin FC Hongan kanssa. Peräti yli 400 TPS:n kannattajaa oli matkustanut Tapiolaan seuraamaan Ykkösen ratkaisuottelua.

TPS:n ratkaiseva tasoitus sai Palloseuran kannattajat repeämään riemusta. Aidat olivat paperia, kun Ilari Mettälä laukoi 1-1-tasoituksen, eikä järjestyksenvalvojat pystyneet pitämään kannattajia katsomossa. Kannattajat pursuivat lopulta kentän puolelle ja sama nähtiin myös päätösvihellyksen jälkeen.

Myös ylilyöntejä Tapiolassa nähtiin. Ottelun jälkeen osa kannattajista tulivat kentälle ja ottivat toisistaan mittaa. Järjestyksenvalvojat joutuivat tulemaan väliin.

Mettälä loukkasi myös itsensä maalia juhliessa. Mettälä myönsi, että hän satutti leukansa juhliessaan tasoitustaan, lue lisää täältä.

Voit katsoa alta Mettälän tasoituksen ja siitä seuranneen juhlinnan katsomossa ja kentällä. Jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Ykkösliiga

@ykkosliiga
Ykkösen kauden 2017 viimeisen kierroksen maalikooste nyt katsottavissa » bit.ly/2zwiLkV Onnittelut sarjavoitosta @FCTPS! #Ykkönen