Video: Eero Markkanen täräytti kaunokaisen – kunnia meinasi mennä väärälle: ”Ei tämä nyt mikään iso juttu ole”

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Saksan 2. Bundesliigassa Dynamo Dresdenissä pelaava Eero Markkanen väläytteli Huuhkajien harjoituksissa osumatarkkuuttansa.

Markkanen laukoi laidalta tulleen keskityksen upeasti oikeaan yläkulmaan, mutta jostain syystä Huuhkajien Facebookissa oli vahingossa puhuttu, että maalin olisi viimeistellyt Jasse Tuominen. Huuhkaja tv:n haastattelussa Markkanen kertoi, miten asiat olivat.

– Minähän sen maalin tein. Siellä nyt oli Jassen nimi sitten, mutta ei tämä nyt mikään iso juttu ole kuitenkaan, hyväntuulinen hyökkääjä sanoi naureskellen.

Markkanen pelasi vahvan ottelun Islantia vastaan edellisellä maajoukkuetauolla. 1-0-voittoon päättyneessä ottelussa Markkasella oli loistava sauma tehdä maali, mutta viimeistely ontui.

Peliaika Dresdenissä lainasopimuksen myötä on jäänyt vielä vähäiseksi, sillä Markkanen on päässyt vasta kertaalleen irti. Edellisistä karsintaotteluista poissa loukkaantumisen takia ollut Joel Pohjanpalo tuo lisää kilpailua Huuhkajien hyökkäykseen, jossa entuudestaan peliajasta kisaa myös Teemu Pukki. Verkot täytyy laittaa heilumaan, mikäli haluaa minuutteja saada.

– Todella hyvä saada ”Jolle” takaisin. Hän on erittäin hyvä hyökkääjä ja nostaa samalla myös muiden tasoa. Nyt muidenkin pitää laittaa palloa verkkoon, kun ”Jolle” tekee sitten itse, Markkanen kehui.

Katso Markkasen hieno osuma harjoituksissa ja koko haastattelu tästä linkistä (Huuhkaja tv).

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliLukas Hradeckylla selkeä kanta videotuomarointiin – oma kokemus taustalla
Seuraava artikkeliKohuttu Gerard Pique puhui suunsa puhtaaksi Sergio Ramosista ja maajoukkueesta