Bayer Leverkusen kohtaa sunnuntaina Bundesliigan keskikastin kamppailussa Wofsburgin. SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo kärkkyy jälleen peliaikaa onnistuttuaan maalinteossa Huuhkajien pelatessa 2-2-tasapelin Turkkia vastaan maajoukkuetauon aikana.

Pohjanpalo käy läpi Sportti TV:n haastattelussa Bayer Leverkusenin alkukautta. Tällä hetkellä Leverkusen on 13. ja sunnuntain vastustaja Wolfsburg heti perässä 14. sijalla, pisteen vähemmän keränneenä.

– Tällä hetkellä on kahdeksan pistettä kasassa ja olemme siinä keskellä pöytää hyvissä asetelmissa. Nyt maajoukkuetauon jälkeen kun parannetaan peliä ja saadaan voittoputki päälle, niin noustaan euro-paikoille ja saadaan itseluottamus nousuun, Pohjanpalo kertoo.

Suomalaishyökkääjän omat peliminuutit ovat jääneet vähemmälle tällä kaudella. Leverkusen hankki hiljattain argentiinalaisen hyökkääjän Lucas Alarion, joten kilpailu peliajasta koveni entisestään. Lue lisää Leverkusenin kilpailutilanteesta täältä.

Pohjanpalo odotti vahvan harjoituskauden ja alkukauden onnistumisten myötä enemmän peliaikaa, kun sitä on tähän asti tullut.

– Viimeisessä treenipelissä Celta Vigoa vastaan tuli maali ja cupin pelissä tuli maali. Sitä kautta olisin totta kai odottanut, että peliaikaa olisi tullut vähän enemmän. Mutta kilpailu on sitä, mitä se on, Pohjanpalo muistuttaa.

Videolla Pohjanpalon tarkempi analyysi Leverkusenin alkukaudesta ja siitä millä lääkkeillä peliaika ansaitaan. Katso ”Jollen Danger Zonen” tuore videojakso yltä artikkelikuvan kohdalta. Tilaa myös tästä YouTube-kanava SporttiTV!