Huuhkajat kohtaa MM-karsintaotteluissa ensi perjantaina Kroatian vieraskentällä sekä viikon päästä maanantaina Turussa Turkin. SuomiFutis-sivuston asiantuntija ja Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo odottaa innolla tulevia maaotteluita.

Pohjanpalo oli edellisistä MM-karsintaotteluista sivussa loukkaantumisen takia. Huuhkajat otti komeasti tuplavoiton, kun ensin Islanti kaatui Tampereella ja sen jälkeen Kosovo vieraissa. Pohjanpalon mukaan itseluottamus on nyt huipussaan.

– Viimeksi tuli juuri ennen pelejä pieni loukkaantuminen, enkä päässyt mukaan. Jätkät pelasivat hienot tulokset. Ei ihan heti tule mieleen, milloin oltaisiin tuplavoitot haettu. Taisi olla pari vuotta sitten ”Riven” (Markku Kanervan) kanssa, kun Kreikka ja Färsaaret kaatuivat, Pohjanpalo kertoo Sportti TV:n haastattelussa.

Vaikka Huuhkajat on menettänyt mahdollisuutensa MM-kisoihin, Pohjanpalon mukaan jokaista peliä lähdetään voittamaan.

– Paineet ovat Kroatialla. Koitetaan näissä kahdessa viimeisessä ottelussa saada vietyä meidän omaa peliä eteenpäin. Vaikka ennakkoon tuleekin vastaan lohkon kovimmat joukkueet, ei lähdetä pää alhaalla hakemaan tasapelejä. Me lähdemme voittamaan. Itseluottamus on erittäin korkealla, Pohjanpalo sanoo.

Videolla Pohjanpalo kertoo tulevista maaotteluista. Katso ”Jollen Danger Zonen” tuore videojakso yltä. Tilaa myös tästä YouTube-kanava SporttiTV!