Borussia Dortmund on ollut alkukaudella vahvassa vireessä Bundesliigassa. Dortmund johtaa sarjaa, vaikka viime ottelussa tulikin niukka tappio RB Leipzigille. Mestarien liigassa Dortmund on kuitenkin aloittanut vaisusti.

SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo arvioi Sportti TV:n haastattelussa saksalaisseurojen otteita nimenomaan Mestarien liigassa. Kaikki saksalaisjoukkueet ovat aloittaneet Euroopan kentillä takerrellen.

– Saksalaisilla ei ole lähtenyt (Mestarien liiga) niin hyvin käyntiin kuin ehkä odotettiin, Pohjanpalo toteaa.

Dortmund joutui kovaan lohkoon, jossa pelaavat Real Madrid, Tottenham sekä APOEL. Dortmund hävisi Realille ja Tottenhamille, mutta tiistaina joukkueella on mahdollisuus avata pistetili APOELin vieraana.

– Dortmundilla oli katastrofaalinen alku, heti kaksi tappiota. Toki lohkossa on kovia jengejä, mutta ei hyvältä näytä Dortmundin kannalta. Bundesliigassa pelit ovat sujuneet erittäin hyvin, heillä ei ole montaa päästettyä maalia. Harmi sinänsä, Pohjanpalo sanoo.

RB Leipzigilla on kasassa kahden kierroksen jälkeen yksi piste. Lohko, jossa pelaavat Leipzigin lisäksi FC Porto, Besiktas sekä AS Monaco, on kuitenkin hyvin tasaväkinen, joten kaikki on vielä mahdollista.

– Siinä lohkossa tullaan varmasti pelaamaan tosi paljon ristiin, Pohjanpalo muistuttaa.

Videolla Pohjanpalo arvioi myös Bayernin alkukautta Mestarien liigassa. Minkälaiset mahdollisuudet Bayernilla on lohkosta jatkoon Pohjanpalon mukaan? Katso video (arikkelikuvan kohdalta) ja ota seurantaan myös Youtube-kanava Sportti TV tästä linkistä.