Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane myönsi, ettei tiedä, kauanko hän tulee jatkamaan joukkueen käskyttäjänä.

Maanantaina Fifan vuoden valmentajaksi valittu Zidane otti vetovastuun Real Madridin edustusjoukkueesta tammikuussa 2016, ja jälki on ollut tuhoisaa. Madridilaiset ovat voittaneet ”Zizoun” alaisuudessa kaksi kertaa Mestarien liigan sekä viime kaudella Espanjan La Ligan.

Ranskalaisluotsi tietää, että pelkkä menestys ei kuitenkaan takaa työpaikkaa Realissa. Fabio Capello sai lähteä seurasta vuonna 2007 yhden kauden jälkeen, vaikka hän toikin madridilaisille ensimmäisen Espanjan mestaruuden kolmen sesongin tauon jälkeen. Capellon jälkeen Realia on valmentanut Zidane mukaan lukien seitsemän ihmistä.

– Olen ollut täällä 18 kuukautta, ja vaikka en tiedä, kauanko tulen olemaan täällä, niin minä nautin siitä, sanoi Zidane Goalin mukaan.

Real on aloittanut kautensa Espanjassa hieman alavireisesti, mutta Zidanen mukaan tavoitteet ovat silti korkealla sekä kotimaassa että europeleissä.

– Kolmas Mestarien liiga putkeen? Se on mahdollista, me aiomme yrittää. Kaikki te tiedätte, että voittaminen ajaa meitä eteenpäin.