Zlatan Ibrahimović istui Thierry Henryn haastateltavaksi Sky Sportsin ohjelmassa. Manchester Unitedin tähtihyökkääjä oli taas tuttu itsevarma itsensä ja halu palata kentille paistoi kauas.

Ibrahimović loukkaantui vakavasti viime kauden loppupuolella Eurooppa-liigan ottelussa Anderlechtia vastaan. Kuntoutuminen on kuitenkin hyvässä vauhdissa ja ruotsalaishyökkääjän odotetaan palaavan pelikuntoon vuoden lopussa tai myöhäisintään tammikuussa.

– Tavoitteeni on voittaa Valioliiga. Se mitä aloitin viime vuonna, haluan saada sen päätökseen toisella kaudellani, Ibrahimović kertoi Henrylle.

Ruotsalaishyökkääjän mukaan hänellä ei ollut vaikeuksia motivoitua jatkamaan uraansa vaikeasta loukkaantumisesta huolimatta. Muiden ihmisten epäilyt häntä kohtaa loivat vain lisää halua kuntoutua nopeasti ja palata pelikentille.

Henry ja Ibrahimović pelasivat yhdessä FC Barcelonassa vuosina 2009-10. Ruotsalaistähti sai haastattelun lopussa vanhan pelikaverinsa repeämään nauruun.

– Loukkaantuminen teki paluusta helppoa minulle. Minulla oli yksi tavoite ja se on palata ja pelata. Aion kävellä ulos (Unitedista) samalla tavalla kuin kävelin sisään. En aio ontua. Jos minun täytyy kävellä vetten päällä, teen senkin, Ibrahimović sanoi ja sai Henryn nauramaan:

– Sinun oli pakko sanoa jotain tuollaista, Henry totesi nauraen.