Borussia Dortmundin kannattajien hermoja koeteltiin lauantaina toden teolla, kun joukkue menetti neljän maalin johdon Bundesliigan Revierderbyssä Schalkea vastaan.

Dortmund pääsi kotikentällään jo 25 minutin jälkeen neljän maalin karkumatkalle, mutta toisella puoliskolla joukkueen peli sortui täysin. Schalke tuli maalin päähän hieman ennen varsinaisen peliajan päättymistä, ja illan viimeinen osuma nähtiin, kun lisäaikaa oli takana jo neljä minuuttia.

Goalin mukaan vihaiset Dortmundin kannattajat rikkoivat tiensä aidan läpi ja yrittivät päästä kentälle, mutta poliisi esti heidän etenemisensä. Osa Dortmundin faneista yritti tunkeutua myös Schalke-kannattajien katsomoon, mutta poliisi ehti jälleen väliin.

Paineet Dortmundin päävalmentaja Peter Boszin harteilla kasaantuvat päivä päivältä enemmän ja enemmän. Joukkueen edellinen voitto Saksan pääsarjassa tuli 30. syyskuuta vieraissa Augsburgia vastaan. Sen jälkeen Dortmund on onnistunut kaatamaan vain kolmostasolla pelaavan Magdeburgin Saksan cupissa.