Real Madridin entinen argentiinalaistähti Ángel Di María kertoi ESPN:n haastattelussa, että hän toivoi kesällä saavansa siirron Barcelonaan.

Vuodesta 2015 asti Paris Saint-Germainia edustanut Di María, 29, uskoi, että siirto olisi hyvinkin mahdollinen, sillä PSG vahvisti kesällä rivejään Neymarilla ja Kylian Mbappélla.

Hän lisäsi myös, että siirto Barcelonaan saattaa tapahtua joskus tulevaisuudessa.

– Olin samaan aikaan hyvin lähellä ja hyvin kaukana diiliä Barcelonan kanssa. En ikinä menettänyt toivoani sen suhteen. Suhtauduin siihen maltilla, mutta se ei ikinä toteutunut.

– Elämässä on toki paljon mutkia ja käänteitä, eikä kukaan ikinä tiedä, mitä tulevaisuus pitää sisällään, vihjasi Di María.

Hän vietti viisi vuotta Barcelonan pahimmassa kilpailijassa Real Madridissa. Madridilaisjoukkueen kannattajat eivät luonnollisesti sulattaisi Di Marían siirtoa Barcelonaan helpolla, mutta argentiinalaistaituri ei näe vanhan verivihollisen väreissä pelaamisessa ongelmaa.

Di Maríalla on vain yksi seura, jota hän ei edustaisi mistään hinnasta: argentiinalainen Newell’s Old Boys, joka on hänen nuoruuden seuransa Rosario Centralin paikallisvastustaja.

– Sanon aina tämän saman jutun. Realin pelaajat tulevat nauramaan minulle, mutta olen Centralin fani ja siksi en voisi ikinä pelata Newell’sissa.

– Siksi sanon aina Centralin kannattajille, että älkää luovuttako minun suhteen. Olen aina halunnut päättää urani siellä.

– Mutta mitä tulee mihin tahansa muuhun seuraan, olen aina sanonut, että tulen antamaan kaikkeni sille joukkueelle, jota edustan.