Real Madridin avainhyökkääjä Karim Benzema kertoi Canal Plus -kanavan tekemässä dokumentissa ajastaan Real Madridissa. Benzema joutui heti törmäyskurssille päävalmentaja José Mourinhon kanssa vuonna 2010.

Mourinho piti merkillisen lehdistötilaisuuden, jossa hän vertasi Benzemaa kissaan, eikä kovin positiivisella tavalla. Ykköstykki Gonzalo Híguain oli juuri loukkaantunut ja Mourinho kertoi lehdistölle vähäisistä vaihtoehdoista hyökkäykseen.

– Jos sinulla ei ole koiraa mukana lähtiessäsi metsästämään, mutta kissa löytyy, silloin on mentävä kissan kanssa. Yksin ei voi mennä. Meillä on vain yksi hyökkääjä, joka on Benzema. Jos Benzema pelaa, meillä ei ole ketään vaihtopenkillä. Jos meillä ei ole Híguainia, se on ongelma, Mourinho sanoi silloin.

Benzema paljasti dokumentissa, ettei Mourinhon sanat lehdistötilaisuudessa jääneet kuulematta. Benzema teki selväksi Mourinholle kahdenkeskisessä tapaamisessa, ettei sellainen käytös ollut suotavaa.

– Sanoin hänelle, mitä minun täytyi sanoa. Tapaaminen kesti tunnin. Sanoin, että ”olen jalkapalloilija ja sinä minun valmentajani. Kunnioitan sinua, joten sinun täytyy kunnioittaa minua jalkapalloilijana”.

– Sen jälkeen ei ollut tarinoita kissoista, koirista tai mistään muustakaan. Olen ehkä herkkä, mutta jos aiot nauraa minulle, joudut ottamaan kanssani yhteen. Kun asiat ovat käyty läpi, kaikki menee paremmin, Benzema kertoi.

Lähde: Talksport