Kova kaappaus: KPV hankki Ykkösen kolminkertaisen maalikuninkaan

© Kuva: Juha Tamminen

Ykkösen kärkiseuroihin kuuluva KPV on vahvistanut rivejään meritoituneella hyökkääjällä. Ykkösen maalikuninkuuden peräti kolme kertaa voittanut Kalle Multanen siirtyy Kokkolaan yksivuotisella sopimuksella.

Viialan Peli-Veikkojen kasvatti siirtyi Valkeakosken Hakaan juniori-ikäisenä ja debytoi Hakan paidassa Veikkausliigassa kaudella 2008. Veikkausliigassa Multanen on pelannut yhteensä 53 ottelua Hakan ja FC Lahden riveissä. Ykkösessä otteluja on kertynyt 112, ja maaleja niissä peleissä Multanen on viimeistellyt peräti 85.

28-vuotias Multanen on voittanut Ykkösen maalikuninkuuden Hakan riveissä kausilla 2014, 2015 ja 2017. Viime kauden saldo oli 14 maalia 24 ottelussa. Putken katkaisseella kaudella 2016 Multanen pelasi FC Lahdessa Veikkausliigaa.

 

Uran aiemmilta vuosilta Multaselta löytyy maalipörssin voitot myös Tampereen Kolmosesta sekä Kakkosesta kaudelta 2012, jolloin hän edusti Ilvestä.

KPV:n kotisivujen tiedotteessa Multanen kertoo kiinnostuneensa siirrosta siksi, että KPV:n ainoa tavoite on nousu Veikkausliigaan, ja tekeillä on sellainen joukkue, jolla tavoitetta voi pitää realistisena. Henkilökohtainenkin tavoite on helppo määritellä.

– Henkilökohtaisilla tavoitteilla ei ole merkitystä, mutta kyllä mä ajattelin olla ens kaudenkin jälkeen maalikuningas, Multanen kommentoi.

KPV sijoittui Ykkösessä kaudella 2017 kolmanneksi Veikkausliigaan nousseiden TPS:n ja Hongan jälkeen.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!