Bröndbyn viime kauden paras maalintekijä Teemu Pukki on tällä kaudella ollut varjo entisestään, ainakin maalien muodossa. Sunnuntaina ketsuppipullo kuitenkin räjähti auki.

Pukki iski komeasti hattutempun ja johdatti Bröndbyn 4-2-voittoon FC Nordsjællandista. Avausosuman Pukki viimeisteli boksin sisältä tarkalla laukauksella. Illan toinen oli ehkä myös komein. Pukki ohjasi laidalta tulleen matalan keskityksen upeasti ”takavasaralla” maaliin. Kolmannen Pukki viimeisteli maalin edestä varmasti.

– Tiesin, että osaan tehdä maaleja, joten tiestin, että jossain vaiheessa maaleja tulee. Ja tänään tuli enemmän kuin yksi, Pukki totesi Bröndbyn nettisivuilla.

Bröndby johtaa Tanskan Superliigaa. Vaikka Pukin alkukausi on ollut nihkeä maalien muodossa, sunnuntain hattutemppu saattoi avata padot kerralla. Nyt Pukilla on kasassa kuusi osumaa ja mies tuplasi tämän kauden maalimääränsä hattutempulla.

– Vielä on kautta paljon jälejellä, mutta totta kai olemme iloisia, jos voittoja tulee. Meidän täytyy olla keskittyneinä joka viikko ja sen kautta kaudesta tulee luultavasti hyvä, Pukki arvioi.