Brittimedioiden (Daily Mail, The Mirror) mukaan Real Madrid olisi valmis myymään Gareth Balen, mikäli he saavat miehestä tarpeeksi rahaa.

Bale on tällä hetkellä loukkaantuneena ja miehen viimeinen vuosi on ollut todella repaleinen. Pelejä on kertynyt vähän ja Real Madridin seurajohdon kärsivällisyys alkaa hiipua.

Real Madrid haluaa kuitenkin lehtitietojen mukaan vähintään Baleen käyttämänsä siirtosumman takaisin. Bale siirtyi noin 100 miljoonalla eurolla Madridiin vuonna 2013.

Tällä hetkellä apajilla on ainakin José Mourinhon johtama Manchester United. Bale on ollut ennenkin siirtohuhujen kohteena ja usein nimenomaan United on ollut se joukkue, joka hänet olisi halunnut. Brittimedioissa kirjoitetaan nyt, että tällä kertaa siirto saattaisi todella tapahtua.

Unitedissa uskotaan myös, että Balen loukkaantumiset olisi taltutettavissa. Siitä Unitedissa on ainakin hyvää näyttöä lähihistoriassa, sillä esimerkiksi Zlatan Ibrahimovićin paluu pelikentille tapahtui ennätysajassa. Ruotsalaishyökkääjä teki paluun lauantaina Newcastle vastaan vaikean polvileikkauksen jäljiltä, lue lisää täältä.