Italian yksi legendaarisimmista jalkapalloilijoista, Andrea Pirlo, 38, lopetti pelaajauransa viime yönä. MLS:ssä New York City FC:ssä viimeiset vuodet pelannut Pirlo kirjoitti tunteikkaan kiitoskirjeen.

New York City hävisi MLS:n pudotuspeleissä Columbus Crew’lle yhteismaalein 3-4 ja putosi MLS Cupista, lue lisää tästä.

Pirlon ura ammattilaisena alkaoi vuonna 1995 Bresciassa. Pirlo ehti edustaa Italiassa kolmea suurseuraa, Internazionalea, AC Milania sekä Juventusta. Lisäksi Pirlo kuului usean vuoden ajan Italian A-maajoukkueen tärkeimpiin pelaajiin.

Pirlon tulevaisuudesta ei kukaan osaa vielä sanoa mitään. Häntä on kosiskeltu useaan otteeseen valmennustehtäviin, mutta mitään varmaa vastausta ei Pirlo ole antanut. Nähtäväksi jää, saammeko vielä nauttia Pirlosta jalkapallon parissa.

Pirlo kirjoitti kiitokset urastaan ja julkaisi viestin Twitterissä. Alla kirjoitus vapaasti käännettynä:

Viimeinen ottelu MLS:ssä. Nyt kun aikani NYFC:ssä loppuu, haluaisin sanoa muutaman sanan. Haluan kiittää kaikkia kiltteydestä ja tuesta, jota olen saanut tässä uskomattomassa kaupungissa. Kiitos mahtaville kannattajille, kiitos valmennusryhmälle ja kaikille, jotka tekevät töitä verhojen takana, kiitos joukkuetovereilleni. Minun seikkailuni New Yorkissa tulee matkansa päähän, samoin kuin minun matkani jalkapalloilijana. Siksi haluan kiittää perhettäni ja lapsiani siitä tuesta, jota olen saanut, kaikkia seuroja, joissa minulla on ollut kunnia pelata, jokaista joukkuetoveriani, jonka kanssa olen saanut pelata yhdessä, kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat auttaneet tekemään urastani unohtumattoman. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä haluan kiittää kannattajia ympäri maailman, jotka ovat aina tukeneet minua. Tulette aina olemaan puolellani ja sydämessäni.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.