FC Barcelonan kanssa jatkosopimuksen tehnyt Lionel Messi on oikeastaan koko uransa ajan varastanut jalkapallomaailman valokeilat yhdessä Cristiano Ronaldon kanssa. Messi ei koe, että hän voisi koskaan olla Ronaldon kanssa hyvä ystävä.

Lue uutinen Messin tuoreesta jatkosopimuksesta tästä.

Messin tuoreeseen jatkosopimukseen kirjattiin peräti 700 miljoonan euron ulosostopykälä. Real Madrid veti aiemmin tässä asiassa paremmaksi asettamalla Ronaldolle miljardin euron ulosostoklausuulin.

Espanjalaislehti Marca kysyi Messiltä, onko Ronaldo hänen pahin kilpakumppaninsa taistelussa Kultaisesta pallosta, joka jaetaan viime kauden parhaalle jalkapalloilijalle.

– Nykyisin on useita hyviä pelaajia, jotka voivat voittaa Kultaisen pallon. Viime vuosina palkinnosta on kilpaillut vain kaksi pelaajaa, mutta nyt on esimerkiksi Neymar, Kylian Mbappe ja Luis Suárez, jotka kilpailevat palkinnosta, Messi kertoi.

Ronaldo sanoi aiemmin, että hän voisi hyvin olla Messin ystävä tulevaisuudessa, kun pelikentät ovat jätetty taakse. Messillä oli aiheesta toisenlainen näkemys.

– En usko, että tulemme olemaan kavereita. Ystävyys rakentuu siihen, että viettää aikaa yhdessä ja tuntee toisensa. Meillä ei ole minkäänlaista suhdetta, koska näemme oikeastaan toisiamme vain palkintoseremonioissa ja juttelemme vain silloin. Kaikki on hyvin, mutta meidän elämämme eivät kohtaa kovin usein, Messi puhui järkeviä.