Bundesliigassa on Euroopan korkein yleisökeskiarvo. Bundesliigan peleissä käy keskimäärin noin 41 000 katsojaa per peli. Yleisökeskiarvoja tutki KPMG Football Benchmark.

Lukema on komea. Toiseksi korkein keskiarvo on Valioliigassa, mutta Englannin korkein sarjataso jää Bundesliigalle 5000 katsojalla. La Ligassa käy ottelussa keskimäärin 28 000 katsojaa ja Serie A:ssa 22 000 katsojaa. Euroopan top-5-sarjoista huonoin keskiarvo on Ranskan liigassa, jossa pelejä käy katsomassa keskimärrin 21 000 katsojaa. Vertailun vuoksi Veikkausliigan keskiarvo oli kuluneella kaudella 2478 katsojaa per ottelu.

Bundesliigassa on myös kapasiteetiltaan suurimmat stadionit. Bundesliigaseurojen stadionien keskimääräinen kapasiteetti on 47 000 katsojaa.

Euroopan huippusarjoista suurin yleisökeskiarvo on Borussia Dortmundilla, jonka peleissä kävi viime kaudella keskimäärin peräti yli 80 000 katsojaa. Toiseksi suurin keskiarvo oli Manchester Unitedilla ja kolmanneksi suurin Bayern Münchenilla. Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
World class football at bargain prices ⚽️

The #Bundesliga continues to dominate the European attendance rankings 👉 bndsl.ga/BLAttendance