Manchester Unitedin manageri José Mourinho ehdotti tiistaina, että hänen belgialainen tähtihyökkääjänsä Romelu Lukaku tarvitsee uuden kenkädiilin, jotta hän pääsisi jälleen maalien makuun.

United kaatoi tiistaina Watfordin vieraskentällä 4-2-lukemin, mutta joukkueen tämän kauden ykköspyssy Lukaku, 24, jäi jälleen maaleitta.

Kesällä Evertonista Manchesteriin saapunut Lukaku on iskenyt uudessa seurassaan jo 12 osumaa, mutta edellisessä 11 ottelussa hän on heiluttanut verkkoa vain kerran.

Tiistaina belgialaiskärjellä oli yksi tuhannen taalan paikka tehdä maali, kun hän pääsi nokikkain Watford-vahti Heurelho Gomesin kanssa, mutta Lukaku aikaili ja Watfordin puolustus kerkesi tilanteeseen mukaan.

– Minusta hän tarvitsee uuden kenkädiilin, koska hänellä ei ole sopimusta minkään merkin kanssa. Siksi hän pelaa mustien kenkien kanssa. Hänelle pitää maksaa riittävästi, jotta maaleja rupeaa jälleen tulemaan, vitsaili Mourinho Goalin mukaan.

– Mutta jos jätetään vitsit sikseen, niin hän tekee loistavasti töitä joukkueen eteen.

– En ikinä syyttäisi häntä siitä helposta paikasta, jonka hän hukkasi. Minun kanssani hänen ei tarvitse ottaa paineita sellaisesta. Hän on mahtava pelaaja ja mahtava ammattilainen. En voisi olla onnellisempi hänen pelaamiseensa.