Athletic Bilbaon 23-vuotias maalivahti Kepa Arrizapalaga on kuulunut jo pitkään Euroopan lupaavimpiin maalivahteihin. Viimeistään tällä kaudella hän on ottanut viimeisen harppauksen Espanjan La Ligan parhaimpien torjujien joukkoon ja ajoitus ei voisi olla paljoa parempi, sillä hänen sopimuksensa baskiseuran kanssa on päättymässä tähän kauteen.

Tämä tarkoittaa sitä, että ilman uutta sopimusta, voi Kepa vaihtaa seuraa vapaasti kesällä 2018. Hyvät otteet Bilbaon maalilla ovat saaneet monet huippuseurat kiinnostumaan hänestä ja huhujen mukaan hänellä on varsin laadukkaat vaihtoehdot.

Madridilaislehti AS:n mukaan Real Madrid on erittäin kiinnostunut hankkimaan Kepan jo tammikuun siirtoikkunan aikana. Italialaismediat Calciomercato ja Tuttosport ovat puolestaan uutisoineet, että Juventus näkee espanjalaisessa erittäin vahvan ehdokkaan uransa tähän kauteen päättävän Gianluigi Buffonin seuraajana.

Juventuksen ei uskota tavoittelevan Kepaa vielä tammikuussa, vaan sen kerrotaan haluavan hänet ilmaiseksi kesällä 2018.

Ei tule myöskään unohtaa kolmatta vaihtoehtoa eli jatkosopimusta Athletic Bilbaon kanssa, mutta baskiseuran vetovoima, ei ehkä vedä ihan vertoja näille kahdelle suurseuralle, vaikka Kepa seuran kasvatti onkin.