Paikallislehti: Tähtitieteellistä palkkaa nostanut hyökkääjä jättää Kiinan – palaamassa takaisin kotiin

© Kuva: Getty Images

Carlos Tévez jättää kiinalaisen Shanghai Shenhuan seuraavien päivien aikana, uutisoi argentiinalaislehti Olé.

Lehden mukaan 33-vuotias Tévez palaa kasvattajaseuraansa Bocaan. Tévezin Boca-sopimus julkaistaan lehden tietojen perusteella ennen torstaita. Tévezin kausi mestaruuden voittaneen Shenhuan riveissä oli vaikea. Maaleja syntyi vain neljä 16 sarjakamppailussa.

Tammikuussa nimenomaan Bocasta Shenhuaan siirtynyt Tévez tienasi Kiinassa tähtitieteellistä palkkaa. Argentiinalaislähteiden mukaan kokenut kärki tienasi yli 700 000 euroa viikossa Shenhuan riveissä. Bocassa Tévezin tienestit putoavat massiivisesti, sillä kasvattajaseuralla ei ole varaa maksaa Tévezille kuin pienen pieni osa Shenhuan maksamasta palkasta.

Tévez palasi Bocaan reilut kaksi vuotta sitten Juventuksesta ja totesi silloin, ettei jättäisi kasvattajaseuraansa enää milloinkaan. Shenhuan suuri tarjous muutti kuitenkin Tévezin mielen ja kiinalaisseura maksoi Bocalle hyökkääjästä vajaa vuosi sitten noin kahdeksan miljoonaa euroa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.