Juventuksen tähtihyökkääjä Paulo Dybala kertoi avoimesti Football Francen haastattelussa tilanteestaan Juventuksessa ja tavoitteistaan yleisemmin.

Dybala on yhdistetty viime kesänä muun muassa FC Barcelonaan. Dybalan sopimus Juven kanssa on voimassa vuoteen 2022 saakka. 24-vuotias Dybala ei kuitenkaan lupaa pelaavansa aina torinolaisseurassa.

– En voi luvata, että pysyn Juventuksessa loppu-urani. Se ei riipu minusta, mutta en todellakaan halua sanoa, että tämä kausi olisi minun viimeinen täällä. Haluan voitttaa kaiken nyt. Jalkapallo on outoa, etkä koskaan oikein tiedä, mitä tapahtuu tulevaisuudessa, Dybala sanoi.

Argentiinan maajoukkueessa Dybala on ollut Barcelonan tähtipelaaja Lionel Messin varjossa, mutta vertukset häneen ei aiheuta ongelmia Dybalalle.

– Olen aina ihaillut Ronaldinhoa, mutta Messi on kuin (Diego) Maradona minulle. On kunnia pelata hänen rinnallaan maajoukkueessa. En tunne painetta siitä, että minun pitäisi olla uusi Messi. Ei se (vertaaminen Messiin) ole huono asia jalkapalloilijalle, se rippuu siitä, miten otat suhtaudut siihen, Dybala kertoi.

Lähde: Calcio Mercato