Real Madridin tähtipelaajat Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema ovat olleet totaalisen yössä alkukauden ajan La Ligassa. Molemmilla on kasassa vasta yksi osuma Espanjan pääsarjassa.

Ronaldo ja Benzema ovat pelanneet alkukaudella parivaljakkona kärjessä ja heidän alkukausi kärkiparina hakeekin vertaistaan, tosin negatiivisessa valossa. Benzeman ja Ronaldon alkukauden tehokkuus on koko Real Madridin seurahistorian surkeinta 12 ottelussa.

Eikä paljon paremmin mene Euroopan top-5-sarjojen mittapuulla. Kun lasketaan 98 seuraa Valioliigasta, La Ligasta, Serie A:sta, Bundesliigasta ja Ligue 1:stä, vain yhden joukkueen kärkipari on ollut surkeampi kuin Ronaldo-Benzema. Kyseenalaisen kunnian vie Serie A:n pohjamudissa kamppailevan Beneventon kärkipari. Benevento on toisaalta hävinnyt kaikki 13 otteluaan tehden vain kuusi osumaa.

Huomioon on otettava myös se, että Ronaldo ja Benzema ovat pelanneet vasta kahdeksassa ottelussa, vaikka sarjaa on kulunut jo 12 ottelun verran. Lisäksi huomionarvoista on se, että Ronaldo johtaa Mestarien liigan maalipörssiä kuudella osumallaan. Silti La Ligassa meno on ollut luvattoman heikkoa.

Kärkiparilla on tiistaina mahdollisuus löytää kadonnut maalijyvä, kun Mestarien liigassa APOEL isännöi Los Blancosia.