IS: RoPS:n seuraava päävalmentaja selvillä

© Kuva: Juha Tamminen
Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Rovaniemen Palloseuran uudeksi päävalmentajaksi nimitetään Helsingin Jalkapalloklubin valmennusryhmän Toni Koskela, kertoo Ilta-Sanomat.

Koskela on toiminut apuvalmentajana HJK:n miesten edustusjoukkueessa ja päättyneellä kaudella hän nosti HJK:n reservijoukkue Klubi 04:n Ykköseen. Koskela nimitettiin reservijoukkueen päävalmentajaksi ennen kauden 2015 alkua.

RoPS:n päävalmentajan paikka vapautui hakuun Veikkausliigan loppuvaiheilla, kun joukkueen silloinen käskyttäjä Juha Malinen ilmoitti lähtevänsä tehtävästä kauden jälkeen. Malinen siirtyi Suomen alle 21-vuotiaiden poikien maajoukkuevalmentajaksi ja Palloliiton Pohjois-Suomen valmennuskeskuksen johtotehtäviin.

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!