Bayern Münchenin legendamaalivahti Oliver Kahn uskoo, että Hoffenheimin 30-vuotias päävalmentaja Julian Nagelsmann on liian nuori Bayernin käskyttäjäksi.

Müncheniläisseura erotti italialaisvalmentaja Carlo Ancelottin tehtävästään syyskuussa ja hänen tilalleen haettiin jo eläkepäiviään viettämässä ollut Jupp Heynckes, joka luotsaa Bayernia kauden loppuun asti.

Heynckes on kuitenkin tehnyt selväksi, että hän aikoo toimia Bayernin päävalmentajana vain kuluvan kauden loppuun, vaikka hän onkin napannut neljä voittoa neljästä ottelusta Bundesliigassa.

Saksalaislehdistö on nostanut spekulaatioissa Bayernin seuraavaksi luotsiksi juurikin Nagelsmannin sekä Borussia Dortmundin entisen päävalmentajan Thomas Tuchelin.

Yli 600 ottelua Bayernissa pelannut Kahn kertoi Omnisportille mielipiteensä molemmista ehdokkaista.

– Jupp Heynckes on vain väliaikainen ratkaisu ja erittäin hyvä sellainen, mutta hän ei ole ratkaisu tulevaisuutta varten, sanoi Kahn FourFourTwon mukaan.

– Uuden valmentajan löytämisestä tulee vaikeaa Bayernille, sillä on vaikea sanoa, millainen valmentajafilosofia Bayern Münchenillä on. Millaisen valmentajan he haluavat?

– On nostettu esiin valmentajia, kuten Julian Nagelsmann ja Thomas Tuchel. He ovat erittäin mielenkiintoisia valmentajia, mutta luulen, että Nagelsmann, joka on saavuttanut vähän menestystä Hoffenheimissa, on vielä liian nuori Bayernille. Se olisi monta vuotta liian aikaista hänelle.

– Thomas Tuchel on myös erittäin hyvä valmentaja, mutta se, sopiiko hän Bayernin systeemiin, on vaikea sanoa.