Bröndby otti kovan niskalenkin, kun se kaatoi FC Kööpenhaminan Tanskan liigassa sunnuntaina maalein 1-0.

Huuhkajien luottopelaajat Paulus Arajuuri ja Teemu Pukki olivat mukana voitossa. Arajuuri pelasi täydet minuutit ja sai ylistystä otteistaan somessa. Pukki otettiin vaihtoon 86. minuutilla ja hyökkääjä sai pari tekopaikkaa ottelussa, mutta maaliin ei pallo mennyt.

Bröndbyn voittomaalin teki hieman ennen taukovihellystä Christian Norgaard.

Tappio oli Kööpenhaminalle kauden ensimmäinen kotikentällä. Muutenkaan Kööpenhamina ei ole tottunut kotona häviämään. Viime kaudella FCK ei hävinnyt yhtäkään kotiottelua. Edellisen kotitappion FCK koki Tanskan liigassa itseasiassa kaudella 2014-15.

Vierasvoitto FC Kööpenhaminasta on myös Bröndbylle harvinaista herkkua. Viimeksi Bröndby on voittanut FCK:n vieraskentällä vuonna 2004.

Voiton myötä Bröndby nousi sarjakärkeen ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2009. Eroa toisena olevaan FC Midtjyllandiin on yksi piste. Kööpenhaminan kausi on alkanut kangerrellen, sillä hallitseva mestari on sarjassa vasta viidentenä.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.