Bröndby johtaa Tanskan Superliigaa maajoukkuetauolle mentäessä. Teemu Pukin ja Paulus Arajuuren edustama Bröndby teki mahdottomasta mahdollisen, kun se kaatoi viime sunnuntaina FC Kööpenhaminan vieraskentällä niukasti maalein 1-0. Voittoa juhlistettiin pelin jälkeen kotistadionilla kannattajien kanssa.

Derbyvoitosta unohtumattoman teki se, että Bröndby on onnistunut edellisen kerran kaatamaan FC Kööpenhaminan vieraissa vuonna 2004. Samalla katkesi myös Kööpenhaminan usean kauden kestänyt tappioton putki kotikentällä. Bröndby on kaatanut Kööpenhaminan molemmissa tämän kauden otteluissa.

– Varsinkin tuo vierasvoitto, taisi olla 13 vuotta edellisestä kerrasta. Pelin jälkeen menimme omalla stadionille ja siellä oli odottelemassa sitten kolme ja puolituhatta kannattajaa. Niillä oli sitten pientä show’ta siinä.

– Hieno juttu se oli, kun näki mitä se merkitsi. Vanhat naisetkin itkivät siellä. Se oli faneille todella iso juttu, Pukki kertoi Huuhkaja tv:lle.

Suomalaishyökkääjän oma kausi on ollut pienoinen pettymys. Vasta kolme maalia Tanskan liigassa tehnyt Pukki on ollut kaukana viime kauden tehokkudesta. Pukki tykitti peräti 20 osumaa viime kaudella.

– Ei ole tullut tarpeeksi maaleja, Pukki myönsi suoraan ja jatkoi:

– Vaikea sanoa, mikä siinä on ollut. Nyt on ollut kuitenkin paikkoja jo viime peleissä, en vain ole saanut sisään. Vielä on monta peliä jäljellä, niin eiköhän se siitä käänny.