Bröndby IF voitti Tanskan Superliigassa sunnuntaina Silkeborg IF:n vieraskentällä maalein 3-1. Teemu Pukki jatkoi vahvoja otteitaan.

Pukki viimeisteli hieman ennen taukovihellystä Bröndbyn 1-1-tasoituksen. Pukki teki hyvän liikkeen Silkeborgin puolustuslinjasta pois päin, jonka jälkeen Hany Mukhtar tarjoili upean läpisyötön. Pukki kirmasi läpi ja viimeisteli hieman onnekkaasti Silkeborgin puolustajan jalan kautta pallon maaliin.

Mukhtar oli vahvassa vireessä, sillä mies viimeisteli lisäajalla vastahyökkäyksestä loppulukemat 3-1:een. Kamil Wilczek viimeisteli Bröndbyn voittomaalin. Paulus Arajuuri pelasi täydet minuutit Bröndbyn puolustuslinjassa saaden varoituksen.

Pukki kärsi pitkästä maalittomasta putkesta, joka katkesi viikko sitten komeasti hattutempulla FC Nordsjællandia vastaan. Silkeborgia vastaan tullut maali oli Pukille kauden kuudes.

Bröndby jatkaa Tanskan Superliigan kärjessä neljän pisteen erolla FC Midtjyllandiin.