Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Teemu Pukki iski sunnuntaina hattutempun, kun hänen seurajoukkueensa Brøndby IF voitti Nordsjællandin lukemin 4-2 Tanskan pääsarja Superliigan kärkiottelussa.

Pukki, 27, iski ensimmäisen osumansa 12 minuutin pelin jälkeen. Ottelun toista jaksoa oli takana vartti, kun hatullinen oli jo kasassa.

Sunnuntain näytöksen jälkeen Pukilla on nyt kuusi maalia tämän kauden Superligassa. Viime kaudella Huuhkajien hyökkääjä iski yhteensä 29 osumaa Brøndbylle kaikki kilpailut mukaan lukien.

Brøndby jatkaa voiton myötä liigan kärjessä. Joukkueella on 16 kierroksen jälkeen koossa 36 pistettä. Toisena taulukossa majailee Midtjylland 32 pisteellä ja kolmantena Nordsjælland 30 pisteellä.