Video: Joel Pohjanpalo nosti arvokkaan asian Viro-voitosta: ”Se kertoo, mihin olemme menossa”

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Suomi otti komean 3-0-voiton Virosta viime torstaina. Maali-iloittelu oli harvinaista herkkua Huuhkajille, sillä edellisen kerran Suomi onnistui vähintään kolmen maalin tekemisessä kotikentällä vuonna 2011.

Huuhkajien avainhyökkääjiin kuuluva Joel Pohjanpalo sai ottelussa muutaman hyvän tekopaikan, mutta maali jäi tekemättä. Pohjanpalon mukaan peli ei ollut parasta mahdollista, mutta huonommallakin pelillä hyvän tuloksen saaminen oli tärkeää.

– Ei ehkä meiltä mikään paras peli. Mielestäni se kertoo aika hyvin siitä, mihin olemme menossa. Jopa ei meidän parhaalla pelillä saadaan noin hyvä tulos aikaiseksi Viroa vastaan, Pohjanpalo kertoi Sportti TV:n haastattelussa.

Pohjanpalo muistutti, ettei Viro ole mikään heittopussi enää.

– Viro on hyvä jalkapallomaa, he eivät ole mikään heittopussi enää missään nimessä. Turussa kun pelasimme viimeksi tasan, niin oltiin välillä aika pulassakin. Nyt pelasimme todella tasapainoisen ottelun, vaikka jouduimme ajoittain vähän puolustaa enemmän, Pohjanpalo kertoi.

Katso video (arikkelikuvan kohdalta) ja ota seurantaan myös Youtube-kanava Sportti TV tästä linkistä.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!