Zlatan Ibrahimović rikkoi yhden Mestarien -liigaennätyksen – itse turnaus edelleen valloittamatta

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimović saavutti Manchester Unitedin eilisessä vierasottelussa FC Baselia vastaan yhden merkkipaalun lisää. 36-vuotiaasta Unitedin ruotsalaishyökkääjästä tuli ensimmäinen seitsemässä eri seurassa Mestarien liigaa pelannut pelaaja.

Zlatan on edustanut Unitedin lisäksi turnauksessa Ajaxia, Inter Milania, FC Barcelonaa, Juventusta, AC Milania ja Paris Saint-Germainia. Mestarien liiga – pelejä näissä seuroissa on kertynyt vyölle 120 kappaletta. Sillä sijoittuu kaikkien aikojen listalla jaetulle yhdeksännelle sijalle yhdessä Lionel Messin ja Roberto Carloksen kanssa.

Zlatan pääsi eilisessä ottelussa kentälle viimeisellä vartilla Unitedin hävittyä 1-0-lukemin. Kruunu uralle on vielä saavuttamatta, sillä ruotsalainen ei ole koskaan voittanut Mestarien liigassa.

Kenties Unitedissa hyökkääjä pääsee vihdoin nostamaan Euroopan himotuinta pokaalia.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!