Manchester Unitedin kokoonpanoon paluun tehnyt ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimović kiitti Twitterissä useita henkilöitä kuntoutumisestaan takaisin pelikuntoon.

Ottelun jälkeen Ibrahimović kertoi tuttuun tapaan kommentteja siitä, miten hän ei ollut huolissaan omasta kuntoutumisestaan, koska ”leijonat eivät toivu kuin ihmiset”, lue lisää täältä. Ibrahimović ei suinkaan ole koskaan ollut nöyrimmästä päästä persoonana, mikä on myös vienyt miestä urallaan eteenpäin.

Ottelun jälkeen ruotsalaistähti kuitenkin herkistyi ilmeisesti kännykkä kädessään. Mies nimittäin myönsi Twitterissä, ettei kuntoutuminen olisi onnistunut ilman vahvaa tukiverkostoa ja muiden ihmisten apua ja työpanosta. Harvinaisempi ulostulo mieheltä, joka harvemmin jakaa pitkiä kiitospuheita sosiaalisen median tileillänsä, jotka luultavasti ovat pitkälti ulkoistettu mediatiimin haltuun. Tämä viesti kuitenkin kieliasusta päätellen tuli suoraan mieheltä itseltään:

– Kiitos kaikille, jotka seisoivat vierelläni viimeiset kuukaudet. Kiitos perheelleni, valmentajalle, joukkuetovereilleni, Mino (Raiola, agentti), Dahan, DrFu, DrVolker, Man United, ja tärkeimänä minun faneille. Tämä ei ollut yhden miehen työ, ilman teitä kaikkia en pelaisi jalkapalloa tänään. Kiitos ja rakastan teitä, Ibrahimović kirjoitti Twitterissä.

Viesti kertoo osittain myös siitä, kuinka kova rupeama ruotsalaistähdellä on ollut takana. Paluu ison polvileikkauksen jäljiltä on ollut raakaa työtä ja vaatinut monelta huippuammattilaiselta osansa. Kuvaavaa twiitin kannalta oli myös se, että Ibrahimović ei ole juurikaan käyttänyt päivityksissään aiemmin Twitterin pidennettyä 280 merkkimäärää. Nyt tunteikkaaseen kiitokseen meni yhtä vajaa kaikki merkit.

United voitti Ibrahimovićin paluuottelussa Newcastlen maalein 4-1. Ruotsalaistähti pääsi kentälle 77. minuutilla, jolloin hän tuli Unitedin avausmaalin tehneen Anthony Martialin tilalle.

Katso Ibrahimovićin julkaisema twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Zlatan Ibrahimović

@Ibra_official
Thanks to everybody that stod by my side for the last months.Thanks to my family,coach,teammates,Mino,DarioFort,Dahan,DrFu,DrVolker,Manutd and the most important my fanz.This was not a one man work without all of you I would not be playing fotball today Thank you and I ❤️ you