AC Milan hävisi viime sunnuntaina nolosti sarjassa vasta toiseksi viimeisenä olevalle Hellas Veronalle tylysti maalein 0-3. Sen jälkeen muun muassa joukkueen jouluillallinen peruttiin, lue lisää tästä.

Vasta alle kuukausi sitten Milan nosti junioreista Gennaro Gattuson seuran päävalmentajaksi annettuaan potkut Vincenzo Montellalle. Gattuson alaisuudessa Milan on voittanut viidestä pelaamastaan ottelusta kaksi kaikki kilpailut mukaan lukien.

Mediasetin toimittaja Guglielmo Mastroiannin mukaan Gattuso olisi ollut niin pettynyt pelaajien neutraaliin suhtautumiseen Verona-tappioon, että hän olisi marssinut seurajohdon eteen ja anonut eroa tehtävästään. Seurajohtaja Marco Fassone olisi pyytänyt Gattusoa harkitsemaan päätöstään vielä.

Nyt AC Milan otti kantaa huhuihin ja kiisti Gattuson eropyynnön väittäen sitä valheeksi.

– ”Rino” Gattusolla ei ole ollut pienintäkään ajatusta erota tehtävästään. Eilen iltapäivällä oli selvää, että nämä sosiaalisessa mediassa levinneet huhut olivat täysin valetta, seuran tiedotteessa sanottiin.

Gattuso vieraili seurajohdon puheilla, mutta kyseessä oli keskustelu siitä, miten kurssi saadaan käännettyä. Milan on tällä hetkellä Serie A:ssa vasta kahdeksantena.

Lähteet: Football Italia, Calcio Mercato