Skottiseura Rangersin suomalainen apuvalmentaja Jonatan Johansson oli tyytyväinen lauantain 2–1-kotivoittoon Ross Countya vastaan.

– Mahtavaa taistelua ja päättäväisyyttä koko joukkueelta! Pystymme parempaan, mutta jälleen loistavat kolme pistettä! Nyt on aika levätä ja valmistautua keskiviikkoon, Johansson iloitsi Twitterissä.

Vierasjoukkue johti vielä tauolla Craig Curranin puskumaalin turvin, mutta Alfredo Morelosin ja Danny Wilsonin osumat käänsivät pelin Rangersin eduksi.

Entinen HJK:n mies Morelos tuli vaihdosta sisään toiselle puoliajalle ja tasoitti 59. minuutilla Daniel Candeiasin syötöstä. Kolumbialaiselle maali oli yhdeksäs Rangersin paidassa.

Ennen lauantaita Morelos oli pelannut yhdeksän ottelua perätysten ilman maalia. Yhdeksässä ensimmäisessä kamppailussaan Rangersin väreissä hän oli tehnyt peräti kahdeksan maalia.

Rangers voitti kolme ottelua peräjälkeen ensimmäisen kerran sitten viime vuoden joulukuun. Joukkue on nyt sarjataulukossa toisena paikallisvastustaja Celticin jälkeen.