Tammikuun siirtoikkuna lähestyy vääjäämättä ja jalkapallon siirtohuhumaailmassa alkaa kuiskinta kuulua. AC Milaniin täksi kaudeksi siirtynyt Leonardo Bonucci kiinnostaa siirtomarkkinoilla ja viimeisimpien tietojen mukaan Chelsea-manageri Antonio Conte olisi lähestynyt Bonuccia.

Italialaisen Tuttosportin mukaan Conte soitti Bonuccille jo lokakuussa ja kysyi miten aika Milanissa on sujunut. Huonosti, oli luultavasti Bonuccin vastaus, sillä ainakin pelillisesti Milan on ollut alkukaudella surkea.

Bonuccista on tehty Milanissa kapteeni ja hän on useaan otteeseen vannonut seurauskollisuutta. Aiemmin uutisoimme, että myös Manchester City olisi kiinnostunut Bonuccista. Näillä näkymin Chelsea on päästämässä David Luizin pois tammikuussa ja tilalle katsotaan tällä hetkellä uutta keskuspuolustajaa. Contella ja Bonuccilla on yhteistä historiaa Italian A-maajoukkueesta ja Juventuksesta.

Lue Bonuccin City-huhuista tästä linkistä.

Milan on kiistänyt kapteeninsa lähtöhuhut ja sen, että Bonucci olisi tyytymätön seurassa. Milan tiedotti Bonucciin liittyen, että hän keskittyy täysillä seuraavaan Serie A -kohtaamiseen.

– Atalanta-ottelu on tärkeä joukkueelle ja joukkueen kapteenille, joka on koko ajan ”pimeiden voimien” kohteena, vaikka mitään sellaista ei oikeasti ole olemassakaan.

Milan myös selitti, että yhteydenotot Conten ja Bonuccin välillä ovat normaaleja, eivätkä ne tarkoita mitään siirtoon liittyvää. Joka tapauksessa huhut Italiassa ovat koko ajan vahvistuneet siitä, ettei Bonucci olisi täysin tyytyväinen Milanissa ja että puolustaja mahdollisesti haluaisi pois.

Lähde: Football Italia